JAPANSK TEKNOLOGI

UNIK NANOTEKNIK

Dignissim morbi orci ut lacinia tincidunt in rhoncus sit in donec luctus sit pharetra id vulputate commodo, nunc nibh tincidunt purus morbi diam, in netus tempus, eu, sed ultricies mi quam varius faucibus libero consectetur tellus et fusce sit adipiscing.Dignissim morbi orci ut lacinia tincidunt in rhoncus sit in donec luctus sit pharetra id vulputate commodo, nunc nibh tincidunt purus morbi diam, in netus tempus, eu, sed ultricies mi quam varius faucibus libero consectetur tellus et

 • Unik nanoteknik

 • Unik nanoteknik

 • Unik nanoteknik

HUR NANOBUBBLOR FUNGERAR

Växter behöver syre för att växa. Att upprätthålla tillräckliga nivåer av upplöst syre (DO) i vatten är det enklaste sättet att öka en växts hälsa.

Nanobubblor är negativt laddade vid ytan så att de plockar upp de (+) positiva laddade salterna och näringsämnena och levererar dem till växtrötterna.

Necofusion Growth™ nanobubbelteknologi levererar en hög och jämn nivå av mikroskopiska luft/syre nanobubblor på ett kostnadseffektivt sätt. Den höga syrehalten stimulerar rottillväxten genom en bättre absorption av mineraler, vilket möjliggör en minskning och effektivare användning av gödningsmedel. Skörden ökas markant inom vissa grödor på ett helt naturligt sätt. Förhöjda DO-nivåer minskar även sjukdomar och ökar rotmassan, vilket ökar näringsupptaget och omvandlingseffektiviteten.

Nanecos Necofusion™ produkter är idealiska för att snabbt höja och bibehålla övermättade DO-nivåer i bevattningsvattnet för att fullt ut kunna nyttja växternas genetiska potential. Att överladda en växts ämnesomsättning med syre kan öka utbytet samtidigt som det minskar grödans vändningscykel.

MEKANISMEN SOM ÅTERSTÄLLER VATTEN

Nanobubbelteknologin revolutionerar jordbruket tack vare de fantastiska resultat som erhålls på ett helt naturligt sätt. Nanobubblor använder kraften i vattnet och luften för att fullt ut nyttja växterna tillväxtpotential.

Nanobubblor (också kallad för Ultrafine bubbles eller UFB) är bubblor som är mycket mindre än bubblorna vi ser i vårt dagliga liv och har en diameter mindre än 100 μm (= 0,1 mm). Dess storlek gör att bubblorna får unika egenskaper där varje bubbla får ett negativt ytladdning och ett inre tryck på upp till 30 atm.

För att se nanobubblor behövs labbutrustning pga bubblornas storlek. Men ett enkelt sätt att få en indikation är att träffa bubblorna med en grön laserpekare i t.ex en glasbehållare. På detta sätt kommer man att se en stark tydlig grön linje som särskiljer sig från vanligt vatten i samma typ av glasbehållare.

Vatten som innehåller ett stort antal nanobubblor är transparent. Nanobubblor rapporteras ha en livslängd på upp till 12 månader, detta eftersom de nästan helt tappar sin naturliga flytförmåga och blir mer tåliga mot temperaturshöjningar och rörelser än vanliga bubblor.
Tack vare denna egenskap kan bubblorna upprätthålla en högre och jämnare syrenivå i vattnet. Detta påskyndar tillväxten för t.ex odling och fiske.
Därför är odling och fiske väldigt bra användarområden för nanobubblortekniken.

Forskning av nanobubblor (Ultrafine bubbles) har en lång historia i Japan och har utvecklats med deltagande av många forskare / ingenjörer, främst inom områden som maskinteknik, kärnteknik och kemiteknik.

Vi får ofta höra det och vi hade samma känsla när vi startade Naneco. Dock finns det mycket forskning och bevis på att denna fantastiska teknik fungerar!

UP400 Clean

OPTIMALT FÖR LIVSMEDELSHANTERING

Våra Necofusion™ produkter genererar extremt höga koncentrationer av nanobubblor, upp till 8,5 biljoner nanobubblor skapas varje minut tack vare den senaste nanobubbelteknologin.

Necofusion™ produkterna genererar omedelbart en mycket hög koncentration av nanobubblor utan behov av någon tidskrävande recirkulationsprocess.

 • Japansk nanoteknik

 • Miljövänlig teknologi

 • Ökar produktiviteten

ANDRA PRODUKTER

INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

Boka en konsultation så berättar vi gärna mer om hur våra produkter kan hjälpa er verksamhet att nå nya höjder

VI SKÖTER ALLT ÅT DIG

Våra produkter kan integreras i de flesta systemen utan behov av större förändringar och investeringar.

Ett flertal av våra produktmodeller kan erhållas med olika typer av gasmoduler (ozon, syre m.fl) som gör att vätskor kan laddas med biljoner gasbubblor i nanostorlek.

Vårt mål är att skräddarsy den bästa och mest effektiva lösningen utifrån era förutsättningar och önskemål. Ta kontakt med en av våra experter så hjälper vi er vidare!

Bild anställd Naneco
 • ETT

  Kontakta
  oss

  Våra kunniga experter hjälper gärna till att besvara era frågor & funderingar.
  Boka gärna en kostnadsfri digital konsultation

 • TVÅ

  Gratis
  konsultation

  En av våra experter inom just din bransch går igenom era förutsättningar och vi gör en första bedömning på hur våra produkter kan förbättra er verksamhet

 • TRE

  Anpassad
  lösning

  Vi tar fram ett skräddarsytt förslag på den bästa och mest effektiva lösningen utifrån era förutsättningar och önskemål

 • FYRA

  INSTALLATION & DRIFTSÄTTNING

  Våra installatörer tar hand om hela installationen utan att störa er verksamhet. Vi säkerställer driften genom realtidsövervakning

Kostnadsfri
konsultation


Daniel Häggqvist

Företagssäljare

Tel: +46 771 52 52 00

Mail: daniel.haggqvist@naneco.com


Boka en kostnadsfri digital konsultation på 30 minuter.

Vi går först igenom er verksamhet och de viktigaste processerna. Därefter går vi igenom hur våra produkter kan hjälpa er att uppnå extraordinära förbättringar på ett klimatsmart sätt!