• Innovation

 • 100% Miljövänlig

 • Ökar lönsamheten

UP700
UP700F
F
F

Necofusion™

UP700

UP700 Necofusion™ skapar en mycket hög koncentration av nanobubblor, det rymmer flera hundra miljoner nanobubblor på endast 1 cm³ vatten.
Nanobubblorna skapas direkt utan något behov av en tidskrävande recirkulation.

UP700 Necofusion™ passar främst medelstora till stora företag inom fiskeodlingsindustrin, jordbrukssektorn, olika vattenbehandlingssystem och behandling av sjöar.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss och därför erbjuder vi 100 % Nöjd-Kund-Garanti.
Våra maskiner har minst 1 års garanti.

UP700 Necofusion™ skapar upp till 7,5 biljoner nanobubblor (UFB) varje minut.
I standardutförandet skapar UP700 nanobubblor av luft, med gasmodulen kan även nanobubblor av ozon, syre, kväve eller koldioxid skapas. Gasöverföringen till vätskor är mycket hög tack vare nanobubblans unika egenskaper, gasnivåerna håller sig på en hög nivå under lång tid jämfört med traditionella metoder.

UP700 Necofusion™ är utformad för att fungera inom många olika områden och kan snabbt integreras i befintliga system utan större avbrott.

NÅGRA FÖRDELAR

 • Unik nanobubbelteknologi

 • Enkel att integrera

 • Låg startkostnad

 • Ökar lönsamheten

Produktnamn UP700

Typ av produkt UFB/nano pump

Dimensioner 551x312x417 mm

Effekt 3,7 kW

Vattenflöde 67 l/min (vid 950 rpm)

Tryck 2 Mpa

Kvantitet 7,5 biljoner UFB/min

Vikt 20 kg (netto)

Tillbehör Sugslang, vatten/avloppsslang, sugsil, V-remskiva

7,5 biljoner nanobubblor/min!

5 års garanti

Japansk teknologi

Ökar lönsamheten

Miljövänlig teknologi

Anpassad för gasmodul

ANDRA PRODUKTER

INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi gärna mer om hur våra produkter kan hjälpa er verksamhet att få en ökad avkastning

OM TEKNOLOGIN

NANOBUBBLOR

Nanobubblor även kallade ultrafine bubbles (UFB) är mikroskopiska luft eller gasbubblor som tillsatts i en vätska, oftast vatten. Bubblorna har samma storlek som ett virus (0,1 µ) och är upp till 1000 gånger mindre än bredden på ett mänskligt hårstrå.

Nanobubblor agerar annorlunda än större bubblor eftersom de är nanoskopiska. Alla deras fördelaktiga egenskaper – stabilitet, negativ ytladdning, neutral flytkraft, oxidation är resultatet av deras storlek. Nanobubblorna kan formas förutom med luft också med hjälp av olika typer av gaser som t.ex. syre, nitrogen och ozon. Teknologin ger en extraordinär hög gasöverföring och möjlighet att övermätta vätskor med gas under långa perioder.

Dessa unika egenskaper gör det möjligt för nanobubblor att skapa unika resultat inom många olika områden.

UNIK JAPANSK TEKNOLOGI

Nanotekniken i våra produkter kommer från det japanska börsnoterade företaget Maruyama som grundades redan år 1895 i Japan. Maruyama utvecklar produkter med den senaste nanobubbelteknologin.

Japansk Innovation

Produkterna håller högsta kvalitet med en oöverträffad pålitlighet. Maruyamas produkter är de mest effektiva och pålitliga produkterna på marknaden. 5 års garanti lämnas på alla våra generatorer.

5 års garanti

Utförda tester inom jordbrukssektorn, fiskeindustrin, vattenrening och rengöringssektorn har visat på mycket goda resultat som inte kan erhållas på något annat naturligt och miljövänligt sätt.

Miljövänlig

ÖVERLÄGSEN GASÖVERFÖRING

Nanobubblor beter sig annorlunda än större bubblor eftersom de är nanoskopiska. Alla deras fördelaktiga egenskaper – stabilitet, ytladdning, neutral flytkraft, oxidation, etc. – är resultatet av deras storlek. Dessa unika egenskaper gör att nanobubblor har en överlägsen gas överföringsförmåga

 • HYPEREFFEKTIV GASÖVERFÖRING

  Våra generatorer levererar en oöverträfflig gasöverföring till vätskor på marknaden. Gasnivåerna håller sig på en mycket hög nivå under lång tid

 • KRAFTFULL OXIDATION

  När nanobubblor stimuleras så destabiliseras de och kollapsar, vilket frigör hydroxylradikalen (HO) som är ett av de starkaste kända oxidationsmedel

 • Biljoner

  Upp till 7,5 biljoner nanobubblor skapas varje minut med UP700 Necofusion utan behov av tidskrävande recirkulation

 • Miljövänlig

  Nanobubbelteknologin använder jordens naturliga resurser och maximerar luftens, jordens och vattnets egenskaper

 • Banbrytande

  Nanobubblor har skapat en ny gräns för vetenskap och teknik som förändrar hur hela industrier använder och behandlar sitt vatten

 • Integreras

  Våra unika Necofusion™ produkter kan integreras i de flesta system utan behov av större förändringar och avbrott

BRANSCHER

UP700 Necofusion™ kan användas inom många olika områden för att öka produktiviteten och minska driftkostnader. Nedan listar vi några av de mest populära industrierna